sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Suvi suloinen..

Kesän myötä vähitellen heräännen luonnon lisäksi heräilee myös tämä laiska bloggaaja talvihorroksestaan. Koko kevään ajan vapaa-aika on kulunut lähinnä liikuntaharrastusten parissa, mutta nyt pitkästä aikaa kuvaamisesta inspiroituneena ajattelin laittaa pientä kuvapäivitystä siitä, mitä meidän työmaalla on tapahtunut. 

Mieheni on ahkeroinut kellarissa, tasoittanut siellä seiniä, tehnyt isänsä kanssa askartelutilan sisäkaton, rakentanut varastohyllyjä, muurannut väliseinän ja taas tasoittanut seiniä. Kun sinne saadaan parempi valaistus niin käyn ottamassa sieltäkin julkaisukelpoisia kuvia. Sisällä ei ole paljonkaan muuttunut sitten joulun jälkeen. Keittiön saarekkeen taakse saimme toivomamme Hayn Hee-jakkarat. Jos tilaatte näitä netistä niin olkaahan tarkkana korkeuden kanssa, meillä lähti ensimmäiset paketit vaihtoon liian korkeina.

 
 


Pihalla, joksi meidän työmaata voi kai vähitellen alkaa kutsua, on ollut ihana seurata, miten loppusyksystä istutetut kasvit ovat alkaneet vihertämään ja kukkimaan. Käsittelimme terassin harmaalla puuöljyllä ja saman käsittelyn saivat myös vanhat puutarhakalusteemme. Nurmikon siemenet istutin neljä viikkoa sitten ja vaikka se on vielä paikoin hyvin laikukas, tekee sen vihreys pihasta jo paljon valmiimman näköisen. Nurmikon lisäksi yksi tämän kesän projekteista on autokatos, jota on myös saatu jo hieman alulle.

Ennen, osittain hiottuna
Jälkeen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 Kuten kuvista näkyy myös naapuristossa on alkanut tapahtumaan. Vastapäätä on iso paritalotyömaa ja viereenkin on viimeisen kuukauden aikana noussut uusi talo. On ollut mukava seurata sen nopeaa etenemistä ja taas toissalta itse huokailla onnesta, että ollaan omassa projektissa jo näinkin pitkällä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti